Contacteer ons

Zoo easy
Mechelsesteenweg 250
2860 Sint-Katelijne-Waver

GSM: 0485/89.22.83
info@zoo-easy.be
BTW BE 0880812161
Rekeningnr: 775-5914586-32
HK: 40102966

mei 2016: minder leuk nieuws!

 

Allerbeste klanten, ex-klanten en kennissen.

Zoo easy zag het levenslicht in 2006. 10 jaar is er met hart en ziel gewerkt om dit hotel uit de grond te stampen. Een aantal onder jullie hebben me zien groeien andere zijn er later pas bijgekomen. Niet alle periodes waren even gemakkelijk. Ik ben blijven knokken en grenzen verleggen tot ik mijn droom bereikt had. Dit jaar zouden wij met trots ons poezenpaleis willen vieren voor ons 10 jarig bestaan. Helaas staat het geluk niet aan onze zijde en wat normaal een feestje zou moeten zijn heb ik nu een andere  mededeling waar ikzelf en waarschijnlijk u ook niet vrolijker van wordt. Dit meedelen aan jullie is daarom ook niet gemakkelijk voor me.

Om gezondheidsredenen ben ik genoodzaakt om te stoppen met de zaak.  Afgelopen jaren zijn er veel testen en onderzoeken geweest en de toekomst ziet er voor mij niet rooskleurig uit. Ik krijg al een tijd aangepaste medicatie waardoor ik voorlopig kan blijven functioneren, maar is zowel op lichamelijk als op  financieel vlak geen houdbare oplossing.

 Het heeft een tijd geduurd voor ik dit ook wou inzien dat gezondheid nog altijd op de eerste plaats komt.  Voorlopig blijf ik zeker tot jan 2017 actief in het hotel bezig.(misschien nog langer) Zo komen jullie boekingen niet in het gedrang en heb ik tijd om een overnemer te zoeken.  Hopelijk vinden we deze snel zodat ik deze persoon nog een tijdje kan helpen inwerken.

Jullie worden van elke stap op de hoogte gehouden en ik hoop in het diepste van mijn hart dat mijn droom door iemand anders met minstens evenveel ziel kan verder gezet worden.  Kent u misschien iemand die hierin geïnteresseerd zou zijn, mag u dit altijd laten weten.

Nogmaals, dit is geen korte termijn beslissing en naar de boekingen toe verandert er niets.  Mijn zaak is me veel waard en zal het blijven verder doen tot ik een goede oplossing gevonden heb.  Jullie oogappels zijn nog steeds meer dan welkom. Alleen zo kan ik dit voor mezelf mooi afronden en een plaats geven. We maken er nog een fantastische zomer van.

 
Katrien