Contacteer ons

Zoo easy
Mechelsesteenweg 250
2860 Sint-Katelijne-Waver

GSM: 0485/89.22.83
info@zoo-easy.be
BTW BE 0880812161
Rekeningnr: 775-5914586-32
HK: 40102966

nieuwsbrief januari 2016

Beste Kattenbaasjes,  

Het nieuwe jaar is alweer ingezet en daarom willen wij iedereen nog onze allerbeste wensen geven.

Ondanks we dit jaar lang op de winter mogen wachten zijn de meesten onder jullie al volop aan het plannen voor de zomer. Een groot deel van de boekingen werd al ontvangen. Waarvoor mijn dank voor het vertrouwen.  Diegenen die toch nog graag een plaatsje willen voor hun snorrebaard zullen niet te lang meer mogen wachten. Want vol is helaas vol.   Boeken doe je het eenvoudigste via het reserveringsformulier op onze website www.zoo-easy.be/reservatie . Voor diegenen die gewoon per mail of telefonisch boekten en nog geen breng- of ophaaluur hebben doorgegeven gelieve dit nog mee te delen ten laatste een week voor je vertrek. Gelieve je wel aan de openingsuren te houden. Deze zijn van ma-vrij van 9-11u en 18-19u en za van 9-11 en 16-17u.

De paasvakantie is ook bijna volzet. Wie snel is kan nog de laatste kamer nog boeken.

Ook wil ik graag iedereen bedanken om mee te werken aan de nieuwe voorwaarden. Het betalingssysteem loopt zo veel vlotter en correcter. Indien u ruim op voorhand boekt en graag andere betalingsmogelijkheden heeft, gelieve hier dan achter te vragen. Wij proberen in de mate van het haalbare met iedereen rekening te houden.  Suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom.

Graag zet ik hier nog een reminder dat onze eigen vakanties zullen plaats vinden van 28 februari tot en met 13 maart en van 2 oktober tot en met 23 oktober. In deze periode zal het hotel gesloten zijn.

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen volstaat het om even een mailtje te sturen naar info@zoo-easy.be

Hartelijke groeten

Katrien en Roel