Contacteer ons

Zoo easy
Mechelsesteenweg 250
2860 Sint-Katelijne-Waver

GSM: 0485/89.22.83
info@zoo-easy.be
BTW BE 0880812161
Rekeningnr: 775-5914586-32
HK: 40102966

nieuwsbrief november 2014

Beste kattenbaasjes.

Het is een tijdje geleden dat er nog een nieuwsbrief verstuurd is.

Er zijn weer een aantal veranderingen gebeurd of op komst waar wij u graag van op de hoogte zouden willen brengen.

Laten we beginnen met het goede nieuws. Zoals zovelen onder jullie wel weten, run ik naast het hotel ook nog een trimsalon.  Helaas is dit in het hoogseizoen van het hotel niet meer te combineren.  Mits de poezen niets te kort mogen komen, bleef er dus na het trimmen weinig tijd meer over voor mijn gezin mits mijn werk op de eerste plaats kwam.  Daar moest dus een oplossing voor komen.  Sinds enkele maanden is het trimsalon overgenomen door Kelly Ostyn.  Zij neemt de hondenklanten voor haar rekening, volledig op zelfstandige basis. De katten in het trimsalon blijf ik zelf graag nog doen.  De eerste maanden zal ik nog hier en daar voor Kelly inspringen maar in de nabije toekomst zal zij de honden alleen doen.  De tijd die overdag vrijkomt kan ik in de poezen investeren zodat de avonduren vrij blijven voor mijn gezin.  De kleinste ukkepuk gaat sinds begin november voor het eerst naar school dus zullen we meer rekening moeten houden met schooltijden.  Mits ik zelf zoals iedereen onder jullie ook maar 2 handen heb en ook maar een mens ben viel er een groot dilemma over me om iemand extra aan te nemen, wat eigenlijk niet te betalen valt en waardoor de prijzen dus zullen stijgen, OF de openingsuren te wijzigen waardoor ik alles wel alleen kan blijven combineren.  Mits niemand graag prijzen ziet stijgen heb ik daarom gekozen om de openingsuren te veranderen.  Voor heel wat mensen zal dit een grote aanpassing zijn, maar alleen zo kunnen wij een goede werking blijven garanderen. Soms zult u, naargelang uw planning, je geliefde poes een dag eerder of later dan strikt noodzakelijk zullen moeten binnenbrengen of halen omdat de openingsuren het niet meer toe laten om heel de dag door langs te komen. U kan redeneren dat u dan onnodig een dag extra moet betalen, maar dit weegt niet op tegen de prijsstijging dat doorgevoerd zal worden t.o.v. een extra loonkost.

Onze algemene voorwaarden zijn ook aangepast.  Deze kan je volledig nalezen op onze website. ( klik hier )

De grootste verandering zit in de openingsuren.  Elke weekdag zijn we open van 9-11u en van 18-19u.  Zaterdag 9-11u en van 16-17u. Zondags blijven we nog steeds gesloten. De periodes dat we gesloten zijn, wil niet zeggen dat we niet met de poezen bezig zijn.  Integendeel, in deze periodes kunnen we even doorwerken zonder elke 10 minuten te moeten stoppen waardoor klanten vaak bv tussen het poetsgerief moeten lopen.

Uitzonderingen op de regel moeten er natuurlijk ook zijn. Deze worden op voorhand gecommuniceerd via onze website. Daar vindt u een nieuwe kalender welke dagen de uitzonderingen zijn. Voor je je vakantie boekt gelieve deze kalender even te raadplegen.

Ook je boeking vastleggen kan nu ook enkel nog via onze website. Bij het bevestigen van de boeking dient u ook akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van het hotel. STRIKT NOODZAKELIJK !

Tot slot deel ik nog even mee dat onze vakantie voor 2015 vastligt.  Deze zijn van 25 januari tot en met 7 februari. En van 5 oktober tot 25 oktober.  Deze staan ook op de kalender op onze website.

Bedankt voor uw begrip en hopelijk tot binnenkort

Katrien en co