Contacteer ons

Zoo easy
Mechelsesteenweg 250
2860 Sint-Katelijne-Waver

GSM: 0485/89.22.83
info@zoo-easy.be
BTW BE 0880812161
Rekeningnr: 775-5914586-32
HK: 40102966

nieuwsbrief oktober 2015

Beste kattenbaasjes,

Oktober is elk jaar de tijd om een nieuwsbrief te versturen. Normaal doe ik dit altijd tijdens mijn vakantie maar dit jaar had ik de vakantie echt nodig om volledig bij te rusten en te genieten van mijn gezin. Daarom zijn we ietsje later dit jaar. Het zomerseizoen is mooi geweest en er zijn weer een hoop kattenpootjes gepasseerd. Elk jaar proberen we na het seizoen te evalueren en indien nodig verbeteringen aan te brengen. Zo zijn er 2 zaken die in de algemene voorwaarden veranderd zullen worden.

1)De voorschotten gaan opgetrokken worden tot 100%. We hebben gemerkt dat er nog te veel mensen boekingen doen , en uiteindelijk niet komen opdagen. Dit is niet alleen zeer verlieslatend voor ons maar vooral niet leuk voor de baasjes die je wandelen moet sturen omdat er geen plaats meer is en uiteindelijk zit je hotel maar half vol. Dit kan niet de bedoeling zijn. Ook van mijn kant zal hier betere opvolging voor moeten gebeuren. Ik geef toe dat ik liever bij de katten zit dan elke dag de voorschotten zit op te volgen maar na deze zomer moet ik dit echt onder ogen zien dat het een groot probleem is en dat ik hier meer tijd in moet steken. Dus concreet: Vanaf 2016 worden er geen voorschotten van 50% meer gevraagd maar wel de totale som. Bij boeking krijg je een bevestigingsmail waar deze som in vermeld staat. De boeking is pas definitief als deze som op de rekening staat. Bij tijdig annuleren zal deze som terugbetaald worden. Dit kan u ook terugvinden in de algemene voorwaarden. 

Natuurlijk kan het zijn dat u de bevestigingsmail even uit het oog bent verloren en zo het risico loopt je boeking mis te lopen. Ik zal daarom een herinneringsmail sturen na 15 dagen indien er geen storting is gedaan. Op deze moment werken we volop aan een opvolgingssysteem om dit beter te kunnen opvolgen. Mits ik liever met de poezen bezig ben zal Roel mijn partner dit meehelpen opvolgen. Uiteraard zijn er een hoop klanten waar ik NOOIT betalingsproblemen mee heb gehad. Mogen wij toch aan deze mensen vragen om ook mee te werken aan deze regel? Anders is het voor Roel een onbegonnen zaak om dit systeem op te volgen.  Neem dit zeker niet persoonlijk.

Diegene die al geboekt hebben voor 2016 krijgen een van de volgende dagen ook nog een bevestigingsmail. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

2)Tot heden werd ook maandagmorgen het eerste uur niet meegerekend in de prijsberekening, dit wordt vanaf 2016 ook afgeschaft. Dus elke dag wordt hetzelfde berekend. Elke geboekte dag is een berekende dag onafhankelijk van het uur je komt.

Gelieve ook onze vakantieperiode te noteren voor aankomend jaar. Deze zullen plaats vinden van 28 februari tot en met 13 maart en van 2 oktober tot en met 23 oktober. In deze periode zal het hotel gesloten zijn.

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen volstaat het om even een mailtje te sturen naar www.info@zoo-easy.be

Hartelijke groeten

Katrien en Roel