Contacteer ons

Zoo easy
Mechelsesteenweg 250
2860 Sint-Katelijne-Waver

GSM: 0485/89.22.83
info@zoo-easy.be
BTW BE 0880812161
Rekeningnr: 775-5914586-32
HK: 40102966

Prijzen trimsalon

Het uurtarief is 30,00 € voor een gemiddelde groote van hond.
Om u te vertellen hoe lang ik met een hond bezig ben hangt af van een aantal dingen.

  • Hoe groot of klein is de hond?
  • Wel of geen Klitten ?
  • In model of kort ?
  • Plukken, knippen of scheren?
  • Wel of niet wassen?
  • Werkt de hond mee of staat hij/zij constant te draaien en/of probeert deze iedere keer de borstel of de schaar uit je handen te halen.

Allemaal factoren die meespelen in het bepalen van de prijs. Zo is elke hond anders, en heeft elke hond zijn eigen prijs.

Van grote waarde is bovendien dat de trimmer u vaak uitstekend advies kan geven over het dagelijkse onderhoud van je hond, opvoeding, conditie, enz.... Het zal je duidelijk zijn dat de goede trimmer eigenlijk een "duizendpoot" is, iemand die met zijn handen een ambacht beoefent, maar ook door zijn grondige kennis van de hond je steeds goed raad kan geven.

Na het trimmen kan het zijn dat uw hond zich een beetje "vreemd" gedraagt, zoals springen, met de kop schudden en zijn lichaam besnuffelen. Dit is te vergelijken met iemand die zijn haar pas heel kort heeft laten knippen. Uw hond moet ook wennen aan zijn nieuwe uiterlijk en aan het gevoel. Uw hond kan na een trimbeurt ook veel slapen. Dat is logisch, hij moet dan ook lang rechtstaan en voor een hond is dit best inspannend.

Ook hoort bij een trimbeurt het schoonmaken van de oren, knippen van de nagels, verwijderen van teken en het behandelen van verstopte anaalklieren. Het zal duidelijk zijn dat een gediplomeerd hondentrimmer/-ster meer is dan alleen een "kapper". Zij hebben een gedegen opleiding gevolgd voor de algemene verzorging van de hond. Bovendien zal een goede trimmer/-ster niet aarzelen om, indien nodig, u door te verwijzen naar de dierenarts.

Als u een afspraak heeft en u kan deze niet nakomen, belt u minstens 24 uur van tevoren af. Als ik de telefoon niet aanneem spreekt u dan uw naam en de datum van uw afspraak in, en vertel dat u niet kan komen. Mocht u uw afspraak NIET nakomen, en u heeft NIET afgebeld, ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen.